Городская жизньВкрали телевізор, велосипед, пилосос: на Одещині поліцейські викрили шістьох...

Вкрали телевізор, велосипед, пилосос: на Одещині поліцейські викрили шістьох злодіів,- ФОТО

-

- Реклама -spot_img

Вкрали телевізор, велосипед, пилосос: на Одещині поліцейські викрили шістьох злодіів,- ФОТО

На Одещині поліцейські викрили шістьох зловмисників, які обкрадали і чужих, і знайомих, і навіть родичів. Крали гроші, банківські картки, цінні і дріб’язкові речі, за що тепер будуть притягнуті до відповідальності за статтями 185 та 357 Кримінального кодексу України.

Повідомив відділ комунікації поліції Одеської області

40-річний громадянин однієї з країн Закавказзя обікрав квартиру одеситки, з якою познайомився в інтернеті. Жінка запросила чоловіка в гості, а коли заснула, він залишив після себе голі стіни, забравши навіть засоби гігієни. Загальна сума збитку, завданого потерпілій, перевищила 80 тисяч гривень. Оперативники викрили зловмисника за місцем тимчасового мешкання в Одесі і вилучили частину викраденого майна.

А 32-річний житель Подільського району обікрав родичку, яка надала йому прихисток у своєму домі в скрутний час. Чоловік викрав у двоюрідної сестри банківську картку та трохи більше семиста гривень. Поліцейські встановили його причетність до злочину і вилучили незаконно здобуте.

Не краще вчинила 61-річна жителька Білгород-Дністровського району, обікравши оселю знайомої, коли та перебувала в медзакладі. Поки жінка лікувалася, зловмисниця пошкодила двері в її будинку і викрала телевізор з приставкою загальною вартістю приблизно чотири тисячі гривень. За кілька днів поліцейські правопорушницю викрили і повернули потерпілій майно.

Думав розбагатіти за чужий рахунок і 33-річний житель Чорноморська, проникнувши в будинок на березі моря. Чоловік довідався, що власник оселі поїхав за кордон, пізно ввечері пошкодив замок на дверях, взяв пилосос і електричний чайник, можливо, прихопив би ще щось, але завадили працівники охоронного агентства з поліцією. Відтак довелося все залишити і поїхати до райвідділку.

Не дуже нажився й 21-річний житель Одеси, що проник до гаража літнього містянина та викрав звідти велосипед, зварювальний апарат і сканер. Майно, вартість якого не більше двох тисяч гривень, зловмисник продав, але поліцейські встановили реалізатора та покупців і вилучили речові докази.

Не дозволили поліцейські реалізувати задумане також 23-річному жителю Одеського району. Молодик проник на територію одного з підприємств на околиці Одеси та викрав з вантажних автомобілів кілька акумуляторних батарей загальною вартістю 80 тисяч гривен. Правоохоронці затримали чоловіка, коли він з акумуляторами перелазив через паркан фірми.

За всіма фактами майнових злочинів нині у територіальних підрозділах ГУНП в Одеській області проводяться досудові розслідування. Кожному фігурантові за скоєне загрожує чималий термін ув’язнення.

«Нагадуємо, що за крадіжки та інші майнові злочини, скоєні в умовах воєнного стану, посилено відповідальність»,- написали правоохоронці.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по организации установки газопоршневых и/или газотурбинных установок на судах технического флота....

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться графики отключения света. Однако украинцев просят экономно потреблять электроэнергию. Об...

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується підвищення рівня води.

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області направили до суду справу щодо керівників комерційного та одного з...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одессе покажут танцевальные фильмы «Говори телом/Let the Body Speak», а затем проведут общение с танцорами

21 сентября в 18:00 в рамках проекта Говори телом/Let the Body Speak состоится показ коротких танцевальных фильмов...

Верховная Рада провалила голосование за переименование 333 населенных пунктов

Верховная Рада не поддержала постановление о переименовании названий 333 населенных пунктов Украины. За документ проголосовали только 208 народных депутатов....

Советуем прочитать

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по...

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас