Городская жизньГуманітарна допомога українцям: компанія «АВ метал груп»

Гуманітарна допомога українцям: компанія «АВ метал груп»

-

- Реклама -spot_img

Гуманітарна допомога українцям: компанія «АВ метал груп»

Новини компаній

Минуло два місяці війни. І зараз, як ніколи раніше, серця мільйонів українців б’ються в унісон. В умовах війни бізнес-спільноти долучаються до багатьох волонтерських справ та активно допомагають тим, кому зараз особливо потрібна допомога. 

В мирний час «АВ метал груп» завжди була соціально-відповідальною компанією.

Компанія долучалась до благодійності, відбудовувала школи у сільській місцевості, закуповувала обладнання для дитячих відділень у лікарнях по всій Україні, підтримувала цікаві соціальні проєкти, допомагала благодійним фондам та дитячим будинкам. І сьогодні пріоритети не змінилися.

З початком війни «АВ метал груп» активно долучилася до процесу забезпечення гуманітарною допомогою біженців і оточені українські міста.  З усієї Європи завозять гуманітарні вантажі: речі, харчові продукти, медичні товари, засоби гігієни, тощо. Щодня волонтери приймають, сортують, розподіляють та відправляють допомогу тим, хто знаходиться під обстрілами.

І зараз весь транспортний парк компанії залучено на допомогу українцям: вантажівки, автобуси, машини доставки, — все працює на потреби нашої країни. Компанія безкоштовно здійснює доставлення гуманітарних вантажів по всій Україні. Ситуація на дорогах дуже складна, логісти компанії знаходять нові маршрути, адже у пріоритеті безпека. І важливо, щоб допомога доїхала до адресата.

Також сьогодні «АВ метал груп» спрямовуємо всі свої сили на допомогу переселенцям, які вимушені переїжджати з однієї точки до іншої, ховаючись від обстрілів та бомбардувань. На базі декількох філій, а саме в Києві, Івано-Франківську та Львові, а також в інших невеликих містах та селищах компанія обладнує житло для переселенців. Вже тривають ремонтні роботи. На початку травня заплановано надавати місця для прихистку тим, хто цього найбільш потребує. Простір сплановано таким чином, щоб переселенцям було де комфортно відпочити з дороги, було де прийняти душ і приготувати їжу. Навіть запланували ігрові дитячі кімнати.

Протягом багатьох років компанія допомагає дитячим лікарням. І в такий важкий для країни час, разом з партнерами – мережею «Епіцентр», «АВ метал груп» приєдналася до облаштування бомбосховища й реанімації Дніпропетровської обласної дитячої лікарні.  Облаштувати підвал вийшло у максимально короткі терміни: тут вирівняли підлогу, постелили лінолеум, встановили ліжка, провели якісне штучне освітлення. Наразі виникла потреба у розширенні дитячої реанімації, тому за запитом адміністрації лікарні компанія закупила кахель у необхідній кількості.

Зараз мережа металосервісних центрів «АВ метал груп» продовжує працювати там, де це можливо, адже під час війни дуже важлива наявність необхідного металопрокату для ремонту і відновлення зруйнованого житла та виробництв. 

Ніхто не знає, скільки ще триватиме війна. І сьогодні дуже важливо вчасно надавати допомогу тим, хто її потребує — тому «АВ метал груп» допомагає і буде допомагати всім, чим може. 

Працюємо для Перемоги. 

Перемога буде за Україною!  

Гуманітарна допомога українцям: компанія «АВ метал груп»

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

В России ликвидировали пилота, который причастен к ракетным атакам по жилым домам и торговому центру

В Главном управлении разведки Украины сообщили о ликвидации российского военного преступника...

Топ-5 продуктов, которые больше всего подорожают к Новому году

В ближайшее время цены будут расти: в этом сомнений нет практически ни у кого. Но какие именно продукты подорожают...

У День міста мешканці Кілії зібрали більше 250 тис гривень на потреби військових

На вихідних найдавніше місто України – Кілія святкувало своє 2706-річчя. День народження міста відзначили низкою заходів. Зокрема, спільними...

В Одессе возле мусорника обнаружили около 15 килограммов ртути

Вчера утром, 20 октября, в Приморском районе Одессы обнаружили около 15 килограммов ртути.Об этом сообщили в ГСЧС Одесской области.Деревянный...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одессе мопедист насмерть сбил двух пожилых людей

39-летний водитель мопеда совершил наезд на 68-летнего мужчину и 76-летнюю женщину, когда они пересекали проезжую часть в неустановленном месте.Об...

В Одесскую область пытался попасть китаец с непонятными целями

В Одесскую область пытался попасть гражданин Китая со стороны Молдовы через КПП «Староказаче»....

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас