Городская жизньВ Чорному морі три підводних човни рашистів, а на...

В Чорному морі три підводних човни рашистів, а на Одещині затримали корегувальника вогню по мосту через Дністровський лиман

-

- Реклама -spot_img

В Чорному морі три підводних човни рашистів, а на Одещині затримали корегувальника вогню по мосту через Дністровський лиман

На півдні України обстановка залишається стабільно напруженою. Ворог продовжує укріплятися на зайнятих рубежах, звірствувати й мародерствувати в окупованих населених пунктах. Окупанти скаржаться у розмовах з рідними, що їм не вистачає сил і мотивації, а також, що у росії немає перспектив на цій війні.

Про це повідомили в ОК «Південь». 

В оперативному командуванні «Південь» зазначають, що противник дотримується тактики повітряних і ракетних ударів, артилерійсько-мінометних обстрілів.

Минулої доби ворог намагався гелікоптерами атакувати українські позиції на Миколаївщині, отримавши вогонь у відповідь, Мі-24, ухиляючись від ударів, ретирувався.

Двічі ракетами був атакований Миколаїв. Серед дня ворог наніс подвійний удар ракетами типу Х-55 по промисловій інфраструктурі. Ввечері росіяни здійснили другий удар п’ятьма «Калібрами» з боку Херсонщини:

  • 1 ракета знищена з переносного зенітно-ракетного комплексу;
  • 2 ракети уразили завод пластикових вікон;
  • 1 ракета влучила в житловий будинок;
  • ще 1 — влучила в ковбасний цех.

Пожежі на заводі та в цеху на загальній площі близько 400 кв.м станом на другу годину ночі було локалізовано. Попередньо жертв немає, масштаби руйнувань уточнюються.

Українськими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією в рамках виконання вогневих завдань здійснено 4 повітряних атаки.

Трійкою гелікоптерів — по скупченню ворога в Херсонському районі, штурмовиками – по скупченню живої ворожої сили та техніки в районі Давидова Броду та Снігурівки, а винищувачем — по складу боєприпасів в Білозірській громаді Херсонщини.

Загальні втрати противника наразі підтверджено в кількості 28 військових рф, одного танку Т-62, радіолокаційної станції, паливозаправника та іншої автомобільної техніки.

Намагаючись мінімізувати втрати на морі, ворог переформатовує корабельне угруповання з акцентом на підводний флот. Наразі в готовності до ракетного удару 28 «Калібрів» на двох надводних ракетних кораблях та трьох підводних човнах. Також на виконанні бойових завдань – 3 вдк.

«На Одещині продовжуються атаки фейками від міноборони росії та контрдиверсійні заходи проти колаборантів. Чергова одеська школа перетворена рашистськими пропагандистами у базу бойовиків. А ось нашими спецслужбами вираховано і затримано справжнього корегувальника ракетних ударів по мосту через Дністровський лиман. Колаборант підтримував зв’язок із своїми кураторами закритими каналами зв’язку», — розповіли в ОК «Південь».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по организации установки газопоршневых и/или газотурбинных установок на судах технического флота....

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться графики отключения света. Однако украинцев просят экономно потреблять электроэнергию. Об...

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується підвищення рівня води.

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області направили до суду справу щодо керівників комерційного та одного з...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одессе покажут танцевальные фильмы «Говори телом/Let the Body Speak», а затем проведут общение с танцорами

21 сентября в 18:00 в рамках проекта Говори телом/Let the Body Speak состоится показ коротких танцевальных фильмов...

Верховная Рада провалила голосование за переименование 333 населенных пунктов

Верховная Рада не поддержала постановление о переименовании названий 333 населенных пунктов Украины. За документ проголосовали только 208 народных депутатов....

Советуем прочитать

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по...

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас