Городская жизньКурорт на Закарпатті - перший та єдиний в Україні...

Курорт на Закарпатті — перший та єдиний в Україні отримав міжнародний сертифікат якості EuropeSpa Med

-

- Реклама -spot_img

Курорт на Закарпатті - перший та єдиний в Україні отримав міжнародний сертифікат якості EuropeSpa Med

Новини компаній

Деренівська Купіль – перший та єдиний в Україні комплекс, де високий рівень якості надання послуг офіційно підтверджено сертифікатом EuropeSpa Med від Європейської асоціації курортів. Це не лише розкриває широкі рекреаційні можливості курорту й держави в цілому, а й вкотре доводить – нам є чим пишатися, є кому довірити своє здоров’я та відновлення, є за чим їхати на Закарпаття.

У чому полягає цінність сертифіката EuropeSpa Med? Це ретельна й експертна оцінка медичного спа та велнес-бізнесу, заснована на 50 національних та міжнародних правилах та стандартах, що регламентують якість надання послуг. Вимоги для отримання сертифіката EuropeSpa Med високі, адже розроблені спеціалізованими асоціаціями, клініками, готелями та відомими експертами з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Словаччини, Чехії, Угорщини та решти країн світу. Саме тому, установи, сертифіковані EuropeSpa Med, знаходяться у центрі уваги під час «Європейського дня профілактики здоров’я» та міжнародної торгової зустрічі європейської індустрії оздоровчого туризму.

Чому санаторно-курортний комплекс Деренівська Купіль отримав цей сертифікат? Незалежний німецький аудитор доктор Курт фон Сторх розпочав ретельну перевірку санаторно-курортного комплексу наприкінці минулого року. Упродовж кількох днів, на основі понад 500 показників відповідності європейським стандартам якості сервісу, він інспектував гігієну та укомплектованість басейнів і саун, фітнес-простору, різноманіття спа та оздоровчих послуг, протоколи медичних, оздоровчих і доглядових процедур, якість косметики й обладнання, наповнення й різновиди харчування, заходи безпеки та інфраструктуру курорту, а також переваги історичних природних ресурсів легендарного курорту – термальної води та клімату. На основі здійсненого аналізу незалежний аудитор виокремив наступне:

Інноваційне обладнання: кожен з апаратів оздоровчого центру «Ірис» сертифікований за найвищими європейськими стандартами та пройшов ретельну перевірку. Аналогічним обладнанням послуговуються преміальні курорти Європи, а результат від їх використання перевершує всі очікування. Відтак, процес оздоровлення не викликає дискомфорту, займає значно менше часу у порівняні зі схожим обладнанням нижчої якості.

Комфорт гостя: уся взаємодія з гостем в оздоровчому центрі «Ірис» та спа-комплексі «Срібні Терми» побудована на багаторічному досвіді фахівців у галузі превентивної медицини, міжнародних стандартах обслуговування та постійному вдосконаленні наявних процесів. Фахові спеціалісти комплексу супроводжують гостя на всіх етапах взаємодії: поселення, консультування, діагностика стану організму, формування індивідуальних програм оздоровлення, що містять процедури, дієтичне харчування (за потреби), фізичні навантаження різного рівня складності, призначення питного режиму лікувальної води Закарпатська 1 або Закарпатська 2, контрольний чек-ап результатів тощо.

Ретельно розроблені оздоровчі методи та програми: сучасні апаратні технології та можливості курорту стали ідеальною базою для впровадження широкого спектра ефективних оздоровчих та медичних програм. Спеціалізація комплексу в основному полягає у покращенні роботи опорно-рухового апарату, серцево-судинної, нервової та травної систем, сповільненні процесів старіння, турботі про молодість та здоров’я шкіри й організму в цілому. Під час консультації, лікар-терапевт складе для вас індивідуальний план оздоровлення, що зробить ваше перебування не лише максимально приємним, а й корисним.

Природні лікувальні ресурси курорту: цілющі властивості води — це одна з цінностей курорту, адже аналогів їй в Україні наразі немає. Збагачена природним кремнієм та низкою необхідних мікроелементів – вона сприятливо впливає на організм та зміцнює здоров’я людини.

Понад 400 років люди знають про цілющу дію природніх ресурсів Деренівки у лікуванні опорно-рухового апарату. Крім того, кремній, що міститься у воді курорту забезпечує вироблення колагену, укріплює стінки судин, шлунково-кишкового тракту, сухожилля, а також відіграє важливу роль в обміні речовин. Натомість, дефіцит кремнію призводить до того, що 75 зі 100 мікроелементів, необхідних організмові, починають гірше засвоюватись.

Курорт має термальний басейн з природного джерела, бювет з лікувальними питними водами. Також більшість процедур для тіла та обличчя проводяться на основі деренівської мінеральної води.

Можливості Деренівської Купелі: тут усе продумано так, аби максимально доповнити процеси оздоровлення та відновлення. Для проживання гості можуть обрати два готелі: Ірис та Апартамент-готель. Обидва ідеально підійдуть для сімейного відпочинку, робочих візитів, планового оздоровлення. Їжу, приготовану на основі органічної продукції з власних фермерських господарств комплексу та на основі мінеральної води тут можна скуштувати у ресторанах Саламандра й Ірис та в кафе Саламандра. На 14,5 Га розкинувся мальовничий дендропарк та парк скульптур, прогулянки яким надихають та заспокоюють. Чисте повітря, лагідний шум лісу навколо, відсутність міської метушні та помірний клімат – приємно доповнять ваше перебування тут.

Це одні з основних аспектів, що відзначив доктор Курт фон Сторх, за його словами: «Не сертифікована компанія може скільки завгодно розповідати про свою високу якість стандартів. У той час, сертифікована EuropeSpa Med має підтверджені докази цього».

З початком повномасштабної війни в Україні новину про успішну сертифікацію Деренівської Купелі вирішили відкласти. Та зараз хочеться аби в інформаційному просторі було більше приводів для гордості за Україну та український бізнес. Особливо у період, коли більшість українців потребують бажаного відновлення й оздоровлення – варто згадати про наші, українські локації, якими можемо пишатися та котрим можна довірити здоров’я своє та рідних.

Детальніше про сертифікацію EuropeSpa Med на офіційному сайті Європейської асоціації курортів https://europespa.eu/ а про Деренівську Купіль тут https://derenivska-kupil.ua/

Мандруйте нашою прекрасною країною та оздоровлюйтеся тут!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується підвищення рівня води.

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області направили до суду справу щодо керівників комерційного та одного з...

В Одессе покажут танцевальные фильмы «Говори телом/Let the Body Speak», а затем проведут общение с танцорами

21 сентября в 18:00 в рамках проекта Говори телом/Let the Body Speak состоится показ коротких танцевальных фильмов...

Верховная Рада провалила голосование за переименование 333 населенных пунктов

Верховная Рада не поддержала постановление о переименовании названий 333 населенных пунктов Украины. За документ проголосовали только 208 народных депутатов....
- Advertisement -spot_imgspot_img

В одесском ботсаду состоится 13-й концерт. Возможно, последний в этом году

Классическая музыка – это отдых для души. Это наслаждение, к которому...

На Одещині спіймали браконьєрів з червонокнижним уловом

повідомляє “Українська Служба Інформації”.Середня вартість цієї риби становить близько 800 грн за кг, вона занесена до Червоної книги...

Советуем прочитать

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується...

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас