Городская жизньОдяг, телефон та пластмасова бочка: в Одесі викрили у...

Одяг, телефон та пластмасова бочка: в Одесі викрили у крадіжках чотирьох чоловіків

-

- Реклама -spot_img

Одяг, телефон та пластмасова бочка: в Одесі викрили у крадіжках чотирьох чоловіків

В Одесі поліцейські викрили чотирьох чоловіків у скоєнні злочинів проти власності громадян.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Серед фігурантів – раніше судимий за аналогічні правопорушення 35-річний уродженець Харківщини, який викрав одяг в магазині, одесити 29-ти і 37-ми років, що залишили без резервуара для води співмістянина, та 28-річний уродженець Сум, котрий привласнив мобільний телефон одеситки.

Харків’янин викрав з полиць торговельного закладу в центрі Одеси брюки та піджак, загальною вартістю понад тисячу гривень. Одяг чоловік сховав у рюкзак і тихцем залишив приміщення. Втім його дії помітив адміністратор і зателефонував до поліції. Правоохоронці одразу затримали правопорушника і вилучили в нього чуже майно. Наразі громадянина помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі збирають матеріали для повідомлення правопорушнику підозри в скоєнні крадіжки в умовах воєнного стану та обрання запобіжного заходу.

Двоє жителів Одеси через паркан проникли на приватну територію, звідки викрали пластмасову бочку, завдавши господарю збитків майже на шість тисяч гривень. Наступного дня поліцейські розшукали правопорушників і викрадене майно, яке вони планували продати, повернули власнику. Спільникам вже повідомили про підозру в скоєнні крадіжки в умовах воєнного стану. На час слідства суд помістив їх під цілодобовий домашній арешт.

Чоловік, який приїхав в Одесу з Сум, примітив предмет посягання в одному з кафе в Аркадії. Містянка залишила на столику свій мобільний телефон, вартістю понад п’ять тисяч гривень, а щойно відволіклась, правопорушник тихцем схопив гаджет і втік. Вжитими заходами працівники територіального підрозділу поліції встановили особу зловмисника. Чуже майно він встиг продати, тому нині поліцейські вживають заходів щодо повернення його власниці. Чоловік в слідчому ізоляторі. Слідчі повідомили йому про підозру в скоєнні крадіжки в умовах воєнного стану.

Наразі в територіальних підрозділах ГУНП в Одеській області триває досудове розслідування проваджень, розпочатих за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

ВСУ расширили плацдарм в Курской области, а рф продвинулась на Донбассе – ISW

Украинские военные продвинулись в Курской области. В то же время российские захватчики давят вдоль линии Купянск - Сватово -...

Одесская опера презентует новую программу «Опера, мюзикл и джаз»

Что является причиной популярности тех или иных событий? Знакомые, любимые мелодии? Чудесные...

Самый мощный дальнобойный удар по России: взорвались боеприпасы на миллиарды долларов

Вчера Украина нанесла мощнейший дальнобойный удар в глубину территории россии —...

На одесском вокзале вместо Утесова будут включать песню Монатика «А что?»

 «Укрзализныця» вместе с украинским популярным певцом Монатиком запускает проект по замене звуковой...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по организации установки газопоршневых и/или газотурбинных установок на судах технического флота....

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться графики отключения света. Однако украинцев просят экономно потреблять электроэнергию. Об...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас