Городская жизньУкраїнський бренд косметики Piel Cosmetics підтримує армію

Український бренд косметики Piel Cosmetics підтримує армію

-

- Реклама -spot_img

Український бренд косметики Piel Cosmetics підтримує армію

Новини компаній

Воєнні дії на території України, котрі розпочалися в лютому поточного року, докорінно змінили життя кожного українця причому не лише в особистому плані, але й на рівні брендів з українськими виробниками. Багато хто сьогодні з них вирішив припинити діяльність або ж виїхати за кордон, дехто так і зовсім переформатовується. Проте все ж знаходяться серед виробників з брендами і ті, хто вирішив не лише продовжити роботу, але активно почати допомагати захисникам.

Сьогодні ж хотіли б поговорити про одного такого виробника, а саме про косметичний бренд Piel Cosmetics з України https://ua.pielcosmetics.com/catalog/professionalnaya-kosmetika/, котрий суттєво підтримує наші ЗСУ.

Косметичний бренд Piel Cosmetics, чим саме вона така відома?

Популярний в Україні бренд ефективної косметики для догляду Piel Cosmetics свого часу було засновано ще у дві тисячі десятому році. Засновник компанії Ярослав Процько, котрий від самого початку втілення в реальність своєї ідеї завжди робив все від нього залежне аби об’єднувати за роботою кращих із найкращих фахівців, котрим було б не страшно та можливо довіряти здоров’я шкіри прекрасних клієнток. Всі зусилля засновника компанії дали гідний результат оскільки «ЗА» косметику говорить довіра до продукції вже понад двадцяти п’яти тисяч чарівних українок.

Основна фішка кожного доглядового засобу цього бренду – це гармонійне поєднання високоякісної гіалуронової кислоти з цитратом срібла. Регулярне використання домашнього догляду дозволить кожній красуні отримати разючий ефект, а саме те, що представниця прекрасної половини людства буде виглядати так ніби вона відвідує свого персонального професійного косметолога.

Суттєвою перевагою компанії є те, що сайт Piel Cosmetics представляє клієнтам можливість звернутися за допомогою до професійних консультантів косметологів. Саме вони допоможуть розібратися у великому асортименті та обрати саме те, що потрібно тій чи іншій красуні.

Робота бренду під час війни та допомога Piel військовим й переселенцям

З самого першого дня війни в Україні працівники бренду були шоковані та нажахані всіма тими подіями, що відбувалися в країні. У кожного був величезний страх за життя близьких та відповідно бажання гарантувати безпеку кожному. Проте все ж після перших та найважчих днів було вирішено, що бренд залишиться в Україні та буде продовжувати тут свою активну роботу. Попри все кожна людина повинна бути корисна на своєму місці та підтримувати чим може економіку України. Цим вирішили зайнятися і в Piel Cosmetics.

Однією з важливих ініціатив компанії стала саме підтримка наших воїнів, а саме ЗСУ, які сьогодні стали на захист права всіх українців на їх життя, а також свободу під мирним небом. Вже з першого дня воєнних дій компанія почала перерахувати на потреби української армії тридцять п’ять відсотків від загальної суми своїх замовлень.

Станом на сьогодні працівникам компанії вдалося зібрати вже понад шість сотень тисяч гривень. Зазначена сума коштів використовувалася на найрізноманітніші потреби. Зокрема за їх допомогою купувалися засоби гігієни з одягом для переселенців, фарбувалося авто для військових, оплачувався бензин для волонтерів та надавалася матеріальна допомога для оснащення нашої розвідки. Крім того, за рахунок цих коштів:

  • надавалася допомога Охматдиту;
  • перераховувалися кошти на придбання турнікетів;
  • перераховувалися кошти на придбання тепловізорів з дронами;
  • втілювати в життя безліч інших потреб.

Кошти розподіляються таким чином, що найбільша кількість допомоги поступала та зараз поступає туди, де були місця найбільш жорстоких сутичок. Не забуває компанія і про допомогу діткам. Зокрема крім перерахування коштів на збір до Охматдиту, в Piel Cosmetics https://ua.pielcosmetics.com/catalog/maski-dlya-litsa/ також передавали памперси для діток. Спеціально для того аби не помилятися та не довірити кошти з допомогою не перевіреним особам, компанія намагається співпрацювати лише із людьми, яких тут знають та, які безпосередньо приймають участь або у військових діях, або ж у волонтерстві.

Якщо ви зараз теж хотіли б долучитися до справді гарної та благородної справи, купуйте косметику Piel Cosmetics. Цим самим ви не лише потурбуєтеся про свою шкіру, але і допоможете українській армії. Підтримуйте економіку України, військових та свою красу, обираючи косметичну продукцію Piel Cosmetics. Розповідайте про бренд своїм знайомим аби про цю ініціативу дізналася що більша кількість людей.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

В Одессе мопедист насмерть сбил двух пожилых людей

39-летний водитель мопеда совершил наезд на 68-летнего мужчину и 76-летнюю женщину, когда они пересекали проезжую часть в неустановленном месте.Об...

В Одесскую область пытался попасть китаец с непонятными целями

В Одесскую область пытался попасть гражданин Китая со стороны Молдовы через КПП «Староказаче»....

«Черноморец» и «Верес» разошлись миром в Одессе

20 октября в рамках 10-го тура Премьер-лиги Украины одесский «Черноморец» принимал ровненский «Верес».На протяжении всех 90 минут команды демонстрировали равную игру, обменивались...

В Джазовой академии состоится лекция к 50-летию Libertango – музыки свободы

Джазовая академия Джаз-клуба ВКО предлагает погружение в горячие эмоции танго к 50-летнему...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В местах массового скопления людей в Одессе планируют установить мобильные укрытия

В Одессе определили список локаций для установки мобильных укрытий. Их планируют обустроить в местах массового скопления людей. Соответствующий проект...

Сырский съездил на Курское направление и принял ряд решений

Главнокомандующий ВСУ Александр Сырский съездил на Курское направление фронта. Принят ряд решений, чтобы РФ не смогла перехватить инициативу. Об...

Советуем прочитать

В Одессе мопедист насмерть сбил двух пожилых людей

39-летний водитель мопеда совершил наезд на 68-летнего мужчину и...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас