Городская жизньРобота в Одесі для чоловіків: вакансії з зарплатою від...

Робота в Одесі для чоловіків: вакансії з зарплатою від 15 тисяч гривень

-

- Реклама -spot_img

Робота в Одесі для чоловіків: вакансії з зарплатою від 15 тисяч гривень

Читать на русском

Сайт 048.ua підготував добірку актуальних вакансій для чоловіків із заробітною платою від 15 тисяч гривень.

Автослюсар

Зарплата: 15 000 — 50 000 гривень

Вимоги: знання комп’ютерної діагностики, знання своєї справи, пунктуальність, працьовитість, відсутність шкідливих звичок.

Умови роботи: з понеділка по п’ятницю, з 9:00−18:00.

Звертатися можна за номером: 0967686443

Менеджер з продажу запасних частин для сільськогосподарської техніки

Зарплата: 15 000 – 40 000 грн

Вимоги до кандидата: успішний досвід продажів запчастин від 2-х років; вища освіта (бажано технічна); навички роботи з каталогами запчастин; впевнене володіння комп’ютерними програми Microsoft: Excel, Word, досвід роботи з електронною поштою, робота в 1С (буде перевагою), водійське посвідчення категорії «В» та водійський стаж від 2-х років.

Професійні знання і навики: знання і успішне застосування технік продажів досвід успішних переговорів досвід укладання договорів, супровід та контроль виконання угод в повному обсязі, загальне розуміння застосування сільгоспмашин, знання конструкції сільськогосподарської техніки.

Обов’язки: виконання планів продажів запасних частин, просування і продаж всього асортименту запасних частин, який пропонує компанія, ґрунтуючись на потребах клієнтів; побудова ділових відносин з клієнтами, підвищення позитивного іміджу компанії.

Роботодавець пропонує: високу заробітну плату (оклад +бонуси), офіційне працевлаштування з першого робочого дня, можливості для професійного розвитку, самореалізації і кар’єрного зростання.

Звертатися за номером: 0672751136

Експедитор

Зарплата: 16 000 – 20 000 грн

Компанія пропонує: роботу в молодому і дружному колективі; офіційне працевлаштування згідно КЗпП України; компенсація витрат на телефон; доставка на роботу на таксі за рахунок компанії (ранні виїзди).

Вимоги до кандидата: досвід роботи на аналогічній посаді; навички роботи з первинною документацією (накладні); наявність Viber; вміння вирішувати нестандартні ситуації; уважність, сумлінність, комунікабельність.

Обов’язки: доставка товару по маршруту в тандемі з водієм; контроль розгрузки та видача товара вантажникам з машини згідно накладних, ведення каси і первинної документації (накладні); рішення поточних питань на адресах.

Звертатися за номером: 0639416223

Агроном

Зарплата: 20 000 грн

Сільськогосподарське підприємство «Пiвденьагропереробка» оголошує конкурс вакантної посади — агроном.

Вимоги: знання технології вирощування сільськогосподарських культур, систем харчування, обробки ґрунту, захисту рослин, організації праці, передового досвіду та перспективних технологій; наявність посвідчення водія категорії «В», досвід та стаж водіння.

Завдання: організація та контроль агрономічних процесів; розробка технологічних карт; ведення звітності; впровадження сучасних технологій.

Умови праці: офіційне працевлаштування, стабільна робота, забезпечення корпоративним мобільним зв’язком, компенсація витрат пального, випробовувальний термін 2 місяці.

Місце роботи — с. Мирне.

Звертатися за телефоном: 050−490−0446

Супервайзер мерчендайзерів

Зарплата: 22 000 грн

На цій посаді у супервайзера будуть наступні обов’язки: виконання плану продаж, управління командою мерчендайзерів, постановка цілей торговій команді і контроль виконання навчання мерчендайзерів, проведення сторчеків, ведення переговорів з клієнтами і контроль дотримання домовленостей, робота з дистрибютором

Вимоги: вміння розвивати і мотивувати команду, лідерські якості, високий рівень відповідальності, орієнтація на споживача, розуміння процесу і бізнесу, вміння планувати свій робочий час і роботу команди, енергійність, витривалість і позитивний настрій, досвід роботи успішним ТП чи СВ не менше 2 років в FMCG.

Звертатися за номером: 096−810−47−68

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по организации установки газопоршневых и/или газотурбинных установок на судах технического флота....

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться графики отключения света. Однако украинцев просят экономно потреблять электроэнергию. Об...

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується підвищення рівня води.

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області направили до суду справу щодо керівників комерційного та одного з...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одессе покажут танцевальные фильмы «Говори телом/Let the Body Speak», а затем проведут общение с танцорами

21 сентября в 18:00 в рамках проекта Говори телом/Let the Body Speak состоится показ коротких танцевальных фильмов...

Верховная Рада провалила голосование за переименование 333 населенных пунктов

Верховная Рада не поддержала постановление о переименовании названий 333 населенных пунктов Украины. За документ проголосовали только 208 народных депутатов....

Советуем прочитать

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по...

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас