Городская жизнь«Взяли лиш те, що влізло у машину, сіли і...

«Взяли лиш те, що влізло у машину, сіли і поїхали»: як працівник DELTA FOOD переїхав з компанією у Тернопіль та розпочав нове життя

-

- Реклама -spot_img

«Взяли лиш те, що влізло у машину, сіли і поїхали»: як працівник DELTA FOOD переїхав з компанією у Тернопіль та розпочав нове життя

Новини компаній

Продовжуємо знайомство з працівниками компанії DELTAFOOD, які покинули своє звичне життя у Запорізькій області та разом із заводом переїхали на захід нашої країни, на Тернопільщину.

Це — комірник Віктор, який працює на виробництві більше року. У березні, на початку повномасштабної війни, чоловік разом із сім’єю переїхав до Тернополя з Гуляйполя, де він жив і працював. Віктор розповів, як наважився залишити все та почати нове життя і роботу у чужому місті.

Як ви прийняли рішення про переїзд до Тернополя?

Ми з родиною проживали у Гуляйполі, а зараз по ньому проходить лінія фронту. Коли вирішили виїжджати звідти, то ще не знав про плани моєї компанії. Ми з дружиною і старшим сином вирушили у Хмельницький, бо там проживає мій молодший син. Пізніше я дізнався, що DELTAFOODперебирається у Тернопіль. У мене спитали чи не хотів би я переїхати. І я подумав: а чому б і ні? Мені тут все знайомо на цій роботі. На новому місці треба було запустити роботу, і я знав, як це зробити.

Що можете розказати про той день, коли ви виїжджали з Гуляйполя?

Було дуже сумно залишати свій дім. Тому що все те, що наживали мої батьки та ми за 50 років – все покинули. Ми залишили просто все. Взяли лиш те, що влізло у машину, сіли і поїхали. В Гуляйполі залишилися рідні і друзі, які категорично не захотіли виїжджати, сказали, що це — наша земля, і ми нікуди не поїдемо. Душа болить за них. Зараз там немає ні електрики, ні води, ні газу.

Що зараз входить у ваші обов’язки на виробництві DELTAFOOD?

Спочатку я працював на посаді начальника лінії розливу соняшникової олії, а зараз я — комірник. До моїх обов’язків входить зберігання, урахування і розміщення товарно-матеріальних цінностей на складі запчастин та інвентаря, я займаюся прийомом і видачею. Працюю у денну зміну, з 8 ранку до 17 годин вечора.

А у заводу були якісь труднощі при переїзді?

Виробництву надали приміщення із «голими» стінами, там не було нічого. Потрібно було все починати з нуля, проводити всі комунікації. Але вже 19 березня я вийшов на роботу.

Розкажіть, як ви облаштувалися у новому місті?

Спочатку ми з сім’єю жили у гуртожитку, який надала компанія, а пізніше перебралися на орендовану квартиру. Ми добре облаштувалися у Тернополі, син також знайшов роботу. Нам подобається Тернопіль.

А чим займаєтеся у вільний час?

Маю таке хобі як ремонт мототехніки. А ще, коли хороша тепла погода, ми з дружиною кожні вихідні гуляємо містом.

Як Тернопіль відрізняється від Запоріжжя?

Тут м’який клімат, не так жарко, але тут довша зима. Місто маленьке, затишне, навіть не обов’язково мати машину. Взагалі західна Україна сподобалася ставленням до переселенців, їх тут розуміють. Але ціни на житло, чесно кажучи,тут просто космос.

За що ви любите свою роботу?

Ми виробляємо якісний продукт, яким можна пишатися. Особисто я купляю додому все те, що ми виробляємо, та й друзям рекомендую. А чого так? Бо я працюю і бачу всі процеси, починаючи від прийому сировини, закінчуючи випуском готової продукції.

Плануєте повернутися у рідне місто?

Навіть коли в Гуляйполі буде мир, то робота там буде дуже не скоро. Тому не можу сказати, що одразу після завершення там бойових дій ми повернемося.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується підвищення рівня води.

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області направили до суду справу щодо керівників комерційного та одного з...

В Одессе покажут танцевальные фильмы «Говори телом/Let the Body Speak», а затем проведут общение с танцорами

21 сентября в 18:00 в рамках проекта Говори телом/Let the Body Speak состоится показ коротких танцевальных фильмов...

Верховная Рада провалила голосование за переименование 333 населенных пунктов

Верховная Рада не поддержала постановление о переименовании названий 333 населенных пунктов Украины. За документ проголосовали только 208 народных депутатов....
- Advertisement -spot_imgspot_img

В одесском ботсаду состоится 13-й концерт. Возможно, последний в этом году

Классическая музыка – это отдых для души. Это наслаждение, к которому...

На Одещині спіймали браконьєрів з червонокнижним уловом

повідомляє “Українська Служба Інформації”.Середня вартість цієї риби становить близько 800 грн за кг, вона занесена до Червоної книги...

Советуем прочитать

На Одещині деякі водойми опинилися під загрозою забруднення

повідомляли, що днями на українській ділянці Дунаю очікується...

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас