Городская жизньГроші, велосипед, куртки та рюкзаки: в Одесі викрили чотирьох...

Гроші, велосипед, куртки та рюкзаки: в Одесі викрили чотирьох крадіїв

-

- Реклама -spot_img

Гроші, велосипед, куртки та рюкзаки: в Одесі викрили чотирьох крадіїв

Читать на русском

В Одесі поліцейські викрили у крадіжках майна чотирьох місцевих жителів. За такий злочин, вчинений в умовах воєнного стану, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

38-річний містянин обікрав літню жінку, коли стояв за нею в черзі до каси в крамниці на Фонтанській дорозі. Зловмисник потягнув у 74-річної одеситки гаманець з 700 гривнями, який та на мить залишила на прилавку, розраховуючись за товар. Потерпіла звернулась по допомогу до правоохоронців, і за кілька днів поліцейські розшукали правопорушника та вилучили у нього викрадені гаманець і гроші.

47-річний одесит обікрав помешкання містян. Підшукавши в під’їзді багатоквартирного будинку по вулиці Маршала Малиновського незачинену оселю, зловмисник викрав з вітальні дві куртки та два рюкзаки. Правопорушника із краденим майном затримали, щойно господарі забили на сполох. Правоохоронці вилучили у чоловіка увесь крадений одяг.

26-річний містянин викрав з під’їзду багатоповерхівки на вулиці Садовій велосипед, який власник залишив біля своєї квартири. Правоохоронці затримали правопорушника і нині встановлюють місце знаходження двоколісника, який той встиг продати з рук.

24-річний одесит демонтував з фасаду офісної будівлі по вулиці Некрасова зовнішній блок кондиціонера й одразу продав його. Поліцейські затримали правопорушника та нині встановлюють місце збуту незаконно привласненого майна.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили фігурантам про підозру в скоєнні крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, що передбачено ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту.

Триває слідство.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

ВСУ расширили плацдарм в Курской области, а рф продвинулась на Донбассе – ISW

Украинские военные продвинулись в Курской области. В то же время российские захватчики давят вдоль линии Купянск - Сватово -...

Одесская опера презентует новую программу «Опера, мюзикл и джаз»

Что является причиной популярности тех или иных событий? Знакомые, любимые мелодии? Чудесные...

Самый мощный дальнобойный удар по России: взорвались боеприпасы на миллиарды долларов

Вчера Украина нанесла мощнейший дальнобойный удар в глубину территории россии —...

На одесском вокзале вместо Утесова будут включать песню Монатика «А что?»

 «Укрзализныця» вместе с украинским популярным певцом Монатиком запускает проект по замене звуковой...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Украина готовится к установке плавучих электростанций

Кабинет министров на заседании 13 сентября утвердил меры по организации установки газопоршневых и/или газотурбинных установок на судах технического флота....

Будут ли украинцам выключать свет 19 сентября

В Украине в четверг, 19 сентября, не будут применяться графики отключения света. Однако украинцев просят экономно потреблять электроэнергию. Об...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас