Городская жизньНа Одещині у 22-річної дівчини-наркокур'єра вилучили кілограм забороненої речовини,...

На Одещині у 22-річної дівчини-наркокур’єра вилучили кілограм забороненої речовини, — ФОТО

-

- Реклама -spot_img

На Одещині у 22-річної дівчини-наркокур'єра вилучили кілограм забороненої речовини, - ФОТО

Читать на русском

Майже кілограм наркотиків вилучили поліцейські у 22-річної жительки міста Чорноморськ. Громадянку затримали за підозрою в наркозлочинній діяльності. Їй загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області ДБН Нацполіції отримали оперативну інформацію про те, що дівчина з Одещини працює кур’єром в одному з інтернет-магазинів з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин. Оперативники реалізували наявні відомості спільно зі слідчими відділу поліції № 1 Одеського районного управління № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури.

Підозрювану правоохоронці затримали, щойно вона забирала з поштового відділення пакунок з партією наркотичних засобів вагою близько 500 грамів, що підтвердив експрес-тест. У дівчини вилучили посилку та мобільний телефон з фотографіями місць, де вона залишала «закладки».

Надалі за місцем мешкання громадянки правоохоронці провели обшук, в ході якого вилучили ще близько 500 грамів розфасованих заборонених наркотичних засобів, ваги та пакувальний матеріал.

Усі вилучені наркотичні засоби поліцейські скерували на експертизу.

За наявності достатніх доказів слідчі повідомили фігурантці про підозру за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів з метою збуту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. За результатами призначених експертиз та інших слідчих заходів буде надана остаточна правова кваліфікація її діям.

На час досудового розслідування суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство. Встановлюються особи, які постачали дівчині наркотики.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

В Одессе водитель наехал на велосипедиста с протезом, а затем швырнул его на землю

 Вчера вечером на улице Ицхака Рабина произошел очень досадный инцидент. Очевидцы опубликовали видео в интернете и рассказали, что...

В Одессе на заказ подожгли двери квартиры — исполнители задержаны

Трое мужчин из Киева получили заказ на поджог квартиры в Одессе от...

На Одещині активізувалися податкові шахраї

та вимагають терміново зв’язатися з заступником начальника Головного управління ДПС в Одеській області за номером телефону +380939449745...

Одещина на 100% готова до опалювального сезону

пише УСІ.За його словами до запуску централізованого опалення підготовлено: 1315 котелень, 1908 кілометрів тепломереж, 257 об’єктів водопостачання, 8867 багатоквартирних...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Юлія Тимошенко в Одесі

Під час робочого візиту Юлії Тимошенко до Одещини відбулась зустріч з оновленою командою «Батьківщини» міста Одеса, яку нещодавно очолив...

В Одессе мужчина жестоко избил 2,5-месячную дочь, потому что она громко плакала

 В Одессе полиция задержала домашнего тирана, избившего своих детей. Сообщается, что 27-летний...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас