Городская жизньВ Одесі знизилась захворюваність на COVID-19 та інші ГРВІ

В Одесі знизилась захворюваність на COVID-19 та інші ГРВІ

-

- Реклама -spot_img

В Одесі знизилась захворюваність на COVID-19 та інші ГРВІ

Читать на русском

За минулий тиждень захворюваність на ГРВІ та грип в Одесі знизилася на 12,3%, у порівнянні з попереднім тижнем. За останній тиждень на ГРВІ та грип захворіли 1543 одесити, з яких 66,8% склали діти віком до 17 років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»

Захворюваність на ГРВІ та грип в Одесі перебуває на сезонному рівні. Інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ, включно з коронавірусною хворобою, знаходиться нижче за епідемічний поріг у 3,4 рази, що відповідає низькому рівню інтенсивності епідемічного процесу.

За даними моніторингу вірусологічних досліджень, спостерігається одночасна циркуляція вірусів грипу типу А та вірусів негрипозної природи (ріновірус, аденовірус, парагрип).

В медзакладах Одеси організовано безкоштовну вакцинацію працівників від сезонного грипу, оскільки медики відносяться до групи професійного ризику через велику кількість контактів з хворими. Вакцини отримані по лінії централізованих постачань Міністерства охорони здоров’я України.

Захворюваність на COVID-19 в Одесі за минулий тиждень знизилася на 41,3%, порівняно з попереднім тижнем. Всього за тиждень зареєстровано 74 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них вісім дітей. Рівень госпіталізації хворих знизився в три рази, у порівнянні з попереднім тижнем.Захворюваність на гострі кишкові інфекції в Одесі за останній тиждень знизилася на 34,7% та склала 49 випадків, з яких 59,2% — діти до 17 років.

Вірусні гепатити та повітряно-крапельні інфекції реєструвалися поодинокими випадками. Випадки дифтерії, кору, краснухи, епідемічного паротиту не зареєстровані.

Для проведення моніторингу питної води в Одесі досліджено 30 проб на санітарно-мікробіологічні та 7 проб на санітарно-хімічні показники. Усі проби відповідали нормативним вимогам.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

В Одессе инсценировали убийство главы организации, помогающей ТЦК – заказчика задержали

V Odesse instsenirovali ubiystvo predsedatelya organizatsii, pomogayushchey TTSK – zakazchika zaderzhali В Одессе...

В Одесі “розіграли” вбивство голови громадського формування

розповіли у поліції Одеської області.Відзначимо, що вбивство замовила російська спецслужба, щоб здійснити «показову» ліквідацію діяча, котрий публічно підтримував...

На Одещині за участю першої леді обговорювали реформу шкільного харчування

розповіла Олена Зеленська.Учасники заходу відвідали Фонтанську громаду, де у дитячому садочку «Карамелька» завдяки базовій (тобто обладнаній на...

В Киевском районе Одессы автомобиль наехал на детей на пешеходном переходе

Вчера 21 октября в Киевском районе Одессы 74-летний пенсионер на автомобиле...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одесской области хотели убить бизнесмена. Полиция задержала заказчика

В Одесской области полицейские и СБУ предупредили совершение заказного убийства бизнесмена и главы общественного формирования. Мужчину, нанявшего киллера, задержали.Об...

Новые российские атаки на порты Одесской области повысили цены на пшеницу на мировом рынке – ООН

Из-за обстрелов украинской портовой инфраструктуры со стороны страны-агрессора россии поднялись цены на пшеницу и страхование экспорта. Об этом на брифинге...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас