НовостиЮлія Тимошенко: Завдання уряду – захист національних інтересів, а...

Юлія Тимошенко: Завдання уряду – захист національних інтересів, а не продаж суверенітету країни

-

- Реклама -spot_img

Формування уряду має починатися з аналізу стратегій розвитку країни та пропонованих рішень, натомість нинішня провладна більшість в парламенті затверджує уряди, які мінімізують національний суверенітет. Фракція «Батьківщина» не збирається освячувати таку політику.

На цьому наголосила під час обговорення процедури ухвалення рішення щодо призначення нових міністрів лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Я вважаю, що ми мусимо не прізвища аналізувати, а стратегії, політики, рішення, наслідки», – заявила лідерка «Батьківщини».

За  її словами, чинна влада при формуванні чергового уряду призначає невідомих людей, про чиї професійні здобутки мало що відомо, однак рішення, які протягували через нинішній парламент їхні попередники, звужували суверенітет країни в багатьох сферах.

«Назвіть мені хоч одне прізвище сьогоднішніх урядовців, хто їх знає, хто їх пам’ятає, яку політику вони роблять, за що вони відповідають. Ноунейми. Дорогі друзі, питання не тільки в цих людях, я не проти когось. Ваша влада – ви робите те, що вважаєте за потрібне.  Але що ми сьогодні маємо? Кожен із вас знає, що законами, які тут поприймалися з подачі уряду, мінімізований суверенітет України в усіх напрямках вже до межі плінтуса, коли ми не можемо без іноземних дорадчих рад жодний державний орган свій призначити, від Конституційного Суду і навіть вже готують до митниць», – обурено зазначила двічі премʼєр-міністр України.

Юлія Тимошенко розкритикувала дії влади щодо розпродажу землі, приватизації стратегічних обʼєктів та державних банків під час війни, адже вони не в інтересах України.

«Дерибанити країну на органи –  земля, ліси, озера, інфраструктура, стратегічна власність, державні банки під час війни –  це що, політика? Це щось дуже нагадує гібридну колонізацію України, яку ви освячуєте своїми голосуваннями. А де інтерес національної України? Крім інтересу якоїсь масштабної всеохоплюючої корупції, в цих виконавчих органах влади нічого немає», – підкреслила вона.

Юлія Тимошенко переконана, що 

, а корупціонери та невігласи не керуватимуть країною після перемоги.

«Зціпивши зуби, всі знають, що треба захистити Україну, а потім розібратися з цим непотребом. І ви хочете, щоб ми освячували це якимись кадровими призначеннями? Та ні, поверніть честь, гідність, державність, професіоналізм в цю владу і приберіть невігласів та корупціонерів, і все буде добре», – підсумувала лідерка фракції  «Батьківщина».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Россия атаковала авиабомбой жилой дом в Харькове — 35 человек ранены

Около часа назад Россия совершила очередной террористический акт против мирных жителей Харькова...

В Одесской области проводили в последний путь пограничника Сергея Дачева, погибшего на фронте

Вчера в Одесской области в городе Болград проводили в последний путь героя...

Люди на дахах авто та затоплені вулиці. Одесу накрила сильна злива

Cильна злива затопила Одесу 15 вересня. Дехто ховався від води, яка наринула, залізши на дахи авто.Про це повідомляє...

Армия рф вчера ударила по Одесской области двумя баллистическими ракетами

Российская армия вечером 14 сентября атаковала Одесскую область двумя баллистическими ракетами.Об этом сообщили в Воздушных силах ВСУ.По Одесской области...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Российская ракета убила в Одессе двух человек

 Сегодня вечером Россия атаковала мирный город Одессу баллистической ракетой с запрещенной кассетной боевой...

УПЛ: “Чорноморець” в останній атаці вирвав перемогу над “Інгульцем”

Одеський “Чорноморець” мінімально переграв петровський “Інгулець” в 6-му турі української Прем’єр-ліги.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас