НовостиГригорій Немиря: війна росії проти України – це лакмусовий...

Григорій Немиря: війна росії проти України – це лакмусовий папірець ефективності міжнародних договорів і організацій

-

- Реклама -spot_img

Заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря наголосив, що війна росії проти України – це лакмусовий папірець щодо бездієвості або дієвості міжнародних договорів та організацій.

«Війна кремля проти нашої держави – це злочин і водночас каталізатор. Ця війна – лакмусовий папірець щодо (без/) дієвості міжнародних договорів та організацій», – сказав він під час лідерського діалогу у місті Афіни (Греція).

Політик також зауважив, що «ця війна – не за територію, ця війна – за те, хто буде створювати правила нового регіонального і світового порядку. А це – привілей переможців».

Водночас, за його словами, «це – неоімперська та колоніальна війна». А країни Африки знають добре що таке колоніальна і неоколоніальна війна. Це відомо також країнам Азії. Латинській Америці відомі наслідки втрати демократії зсередини.

«Ця війна – не двосторонній конфлікт. В ній дуже важливою є  перемога, в якій має бути зацікавлена  не лише Україна,  але й усі колишні колонії і жертви авторитарних і диктаторських режимів. Тому що переможці писатимуть нові правила глобальної безпекової архітектури та світоустрою »,- резюмував  Григорій Немиря.

27-29 вересня 2024 року Фонд Брентхерста, що займається розвитком зв‘язків країн Африки з різними країнами, зокрема з Україною, та Diktio та Delphi Форум проводять лідерський діалог у місті Афіни (Греція).

Захід зібрав разом членів парламентів, високоподавців, політиків та експертів з річних куточків світу, щоб обговорити, як ми можемо досягти більшого консенсусу щодо протистояння авторитаризму, припинення конфліктів та сприяння представницькій демократії. На порядку денному ключовою темою була війна росії проти України.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

В Одесской области российские ракеты повредили санаторий «Патрия» в курортной Сергеевке

 Во время двойного ракетного удара баллистическими ракетами типа «Искандер-М» в ночь с...

УПЛ: “Чорноморець” скандально вирвав нічию проти ЛНЗ

Черкаський ЛНЗ не втримав перемогу над одеським “Чорноморцем” у 8-му турі української Прем’єр-ліги.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням...

«Если Трамп победит – это конец». Шесть вопросов к Фрэнсису Фукуяме

"Выборы в США окажут огромное влияние на поддержку, которую получает Украина. Есть два сценария, по которым они могут состояться,...

На фронте зафиксировано 66 боев, РФ прилагает усилия на Покровском направлении, — Генштаб

По состоянию на 16:00, 28 сентября, на фронте с начала суток количество вражеских атак возросло до 66. Основные усилия...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одессе с третьей попытки завершили демонтаж изображения Ленина

В Одессе на площади 10 Апреля неравнодушные одесситы завершили демонтаж советских...

В Одесской области дважды пытались пересечь границу, прячась за фиктивным браком

В Одесской области произошло сразу два случая, когда люди хотел пересечь границу, используя фиктивный брак. Оба – на КПП...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас