Городская жизньНе возіть із собою зброю, якщо ви не військовий:...

Не возіть із собою зброю, якщо ви не військовий: поліцейські Одещини розказали про проблеми на блокпостах,- ФОТО

-

- Реклама -spot_img

Не возіть із собою зброю, якщо ви не військовий: поліцейські Одещини розказали про проблеми на блокпостах,- ФОТО

Наразі ситуація в Одеській області стабільна і контрольована. Поліцейські разом з військовими, територіальною обороною та громадськими формуваннями 24/7 слідкують за зміною обстановки в регіоні, патрулюють вулиці населених пунктів, ведуть боротьбу з мародерами, диверсантами та іншими злочинцями, забезпечують дотримання громадянами комендантської години, допомагають людям, які цього потребують, несуть службу на блокпостах.

Поліцейські Одещини звертають увагу громадян на речі, що призводять до непорозумінь під час проходження контролю на блокпостах.

«Велике прохання до водіїв! Аби уникнути непорозумінь та затримок на контрольно-пропускних пунктах, не возіть із собою зброю, якщо ви не військовий і вона незареєстрована; ніж з ознаками бойового; будь-який військовий атрибут, включаючи стилізований одяг, взуття, сумки та рюкзаки військового типу; пальне або іншу горючу рідину в крихкій тарі. Також при перетині блокпостів просимо знімати відеореєстратори»,- попереджають правоохоронці.

Не возіть із собою зброю, якщо ви не військовий: поліцейські Одещини розказали про проблеми на блокпостах,- ФОТО

«Звертаємо вашу увагу на те, що при переміщенні в автомобілі на довгі відстані варто брати з собою в дорогу ковдру, спальник або килимок, аптечку, воду, зарядку та живлення від розеток автомобіля, домкрат, набір ключів, вогнегасник, «крокодили» для зарядки акумулятора, рукавички, знак аварійної зупинки, світловідбиваючий жилет, пальне у металевій каністрі, запасне колесо, туристичну лопату, запас антифризу, мастила для двигуна, гальмівної рідини, буксирувальний трос, автомобільний компресор»,- радять в поліції.

Рушаючи в дорогу, також не забувайте про обмеження, які діють під час комендантської години, встановленої на Одещині з 19.00 до 6.00.

Будьте сумлінними в питаннях, що стосуються безпеки. В країні війна, увага силових структур зосереджена на підозрілих особах, транспортних засобах та предметах, і не в наших з вами інтересах, щоб через неуважність та помилки страждали мирні люди.

Не возіть із собою зброю, якщо ви не військовий: поліцейські Одещини розказали про проблеми на блокпостах,- ФОТО

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Одесситов просят помочь ботсаду, пострадавшему от ракетной атаки

Во время ракетной атаки россии по Одессе 25 марта ботаническому саду...

На Одещині комерсанти крали кошти, виділені на відновлення пошкоджених енергооб’єктів

повідомили у відомстві.Встановлено, що у лютому минулого року ПрАТ «Національна енергетична компанія „Укренерго“», для термінового відновлення електропостачання після...

В Одессе произошел пожар в многоэтажке: из горящей квартиры спасли собвчку

Сегодня днем в Службу Спасения поступило сообщение о пожаре в Приморском районе Одессы по улице Каманина.Об этом сообщили в...

Уклонисты в Одесской области в ящике для белья пытались «проскочить» в Молдову

В Одесской области задержали дальнобойщика, который фурой переправлял украинцев за границу.Об этом сообщает ГПСУ.У "клиентов" он авансом просил $100,...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одесі зрадник отримав 15 років позбавлення волі

повідомила пресслужба суду.Відзначимо, що обвинувачений погодився співпрацювати з розвідувальними органами рф, виконувати їх спеціальні завдання на шкоду Україні,...

В 2024 году в Одессе создадут еще 25 км велодорожек

С 2021 г. в Одессе началась эпоха развития велоинфраструктуры. По состоянию на...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас