Городская жизньОдеська військова адміністрація опублікувала роз'яснення щодо комендантської години 9...

Одеська військова адміністрація опублікувала роз’яснення щодо комендантської години 9 травня

-

- Реклама -spot_img

Одеська військова адміністрація опублікувала роз'яснення щодо комендантської години 9 травня

На території Одеси та області запроваджена подовжена комендантська година з 22 години 00 хвилин 8 травня 2022 року до 05 годин 00 хвилин 10 травня 2022 року. Одеська ОВА опублікувала роз’яснення.

Як буде працювати транспорт:

9 травня буде зупинена робота залізничного вокзалу Одеси та автостанцій і автовокзалів, розташованих на території Одеси та Одеської області.

Не працюватимуть приміські та міжміські автобусні маршрути на території Одеської області.

В місті Одеса буде забезпечено чергування рухомого складу КП «Одесміськелектротранс» на основних маршрутах міста.

Переміщення пішки, громадським та особистим транспортом – обмежується та дозволяється лише за наявності документів, що засвідчують необхідність такого переміщення (направлення на лікування, посвідчення про відрядження, посвідчення працівника підприємства безперервного циклу тощо).

Робота підприємств та організацій:

Без змін в місті Одеса та Одеській області працюватимуть підприємства та організації критичної інфраструктури – швидка допомога, ДСНС, тощо. Лікарні та аптеки працюють в штатному режимі.

Забороняється робота та відвідування ринків, закладів громадського харчування, кафе, ресторанів, торгівельно-розважальних (розважальних) закладів, парків відпочинку, спортивних закладів, магазинів, торгових точок та АЗС.

Дозволяється проведення весняних польових робіт, вигул та випас домашніх тварин та худоби (за наявності не більше трьох супроводжуючих людей), а також дозволено переміщення для забезпечення заходів щодо забезпечення їжею та лікування тварин.

Проведення запланованих поховань та пов’язаних з ними ритуальних заходів дозволяється за наявності мінімально необхідної кількості присутніх (близькі родичі та друзі).

Вигул собак дозволяється поблизу будинку, не віддаляючись від місця проживання, з максимально коротким часом прогулянки. При собі мати документи, що засвідчують особу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Эстония в координации с Данией передала Украине два патрульных катера

Министерство обороны Эстонии сообщило о передаче Украине двух патрульных катеров.Передача лодок состоялась в координации с Данией."Эстония передала в Украину...

В Одессе по случаю годовщины Чернобыльской катастрофы будет предоставлена материальная помощь ликвидаторам и родственникам погибших

В одесской мэрии сообщили, что по случаю 38-й годовщины Чернобыльской катастрофы будет предоставлена адресная единовременная материальная помощь:- 13-ти пострадавшим...

В Одессе водитель умер во время движения и врезался в другой автомобиль

 Вчера вечером на пересечении улиц Итальянская и Спартаковская произошло ДТП. Как сообщают...

В Одесі відбудеться Пасхальна реконструкція

Благодійний Фонд «Добрий Самарянин». 
- Advertisement -spot_imgspot_img

На главной улице Одессы прошла финальная подготовка к большой Пасхальной Реконструкции

На Дерибасовской сегодня - финальные приготовления к большой Пасхальной Реконструкции.Большая часть исторических инсталляций уже подготовлена. Актеры Пасхальной Реконструкции примеряют...

Олег Радковський зустрівся з керівництвом Петровірівської громади Одещини

Голова Одеської обласної організації партії «Батьківщина» Олег Радковський разом з керівником партосередку Березівського району Володимиром Сорохманюком та депутатом Фонтанської...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас