Городская жизньParimatch Foundation відправив гуманітарну допомогу на Одещину

Parimatch Foundation відправив гуманітарну допомогу на Одещину

-

- Реклама -spot_img

Parimatch Foundation відправив гуманітарну допомогу на Одещину

Новини компаній

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation продовжує надавати допомогу людям, які постраждали внаслідок російської воєнної агресії проти України. Фонд забезпечує передачу гуманітарної допомоги в регіони, які приймають біженців з гарячих точок по всій країні.

Одним з регіонів, з яким співпрацює Фонд, стала Одещина. За офіційними даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Одеська область, де проживає близько 42 тисяч переселенців, перебуває на сьомому місці серед регіонів України за кількістю ВПО. Саме тому Parimatch Foundation відгукнувся на запит Одеського обласного центру соціальних служб щодо надання гуманітарної допомоги для переселенців в Одесі, зокрема жінкам та дітям.

Гуманітарна допомога Parimatch Foundation в Одесі включала в себе продуктові набори, дитяче харчування для дітей віком від народження до року та солодощі.

За період співпраці з Фондом центр соціальних служб забезпечив гуманітарною допомогою переселенців, які проживають в Одесі та Одеській області. Крім того, Фонд передав допомогу окремим сім’ям у регіоні, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Зауважимо, що Одеський обласний центр соціальних служб висловив вдячність Parimatch Foundation за гуманітарну допомогу Одесі та за підтримку регіону загалом.

Війна змінила вектор діяльності Parimatch Foundation, тому одним із пріоритетів стало надання гуманітарної допомоги в Україні незахищеним категоріям населення, які постраждали від воєнних дій. Parimatch Foundation, який раніше займався освітніми та спортивними проєктами для дітей, перерозподілив усі свої ресурси на допомогу українським жінкам та дітям. Щоб забезпечити ефективність цього рішення, було створено кілька напрямків допомоги: фінансова допомога та збір коштів, гуманітарна допомога та медичні потреби, встановлення нових партнерських відносин для збору коштів та підтримання необхідних проєктів Фонду.

Фонд направив свої фінансові ресурси на закупівлю та доставку медикаментів та харчових продуктів, а також на евакуацію людей із гарячих точок по всій Україні. Також благодійний фонд Parimatch Foundation продовжує допомагати з облаштуванням місць тимчасового перебування для людей, які змушені були покинути свої домівки внаслідок воєнного вторгнення росії в Україну. На сьогодні вже облаштовано 4000 спальних місць, для яких Фонд придбав спальні комплекти.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Зеленский рассказал, при каком условии будет возможно новое контрнаступление Украины

Президент Владимир Зеленский считает, что у Украины есть перспективы для нового контрнаступления, но сначала необходимо стабилизировать ситуацию на фронте.Об этом украинский...

Зранку ворог атакував Одещину балістикою

Протягом ночі сили ППО на Одещини знищили “шахед” та розвідувальний “Орлан-10”.Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомили у Силах...

В Музкомедии покажут британскую рок-оперу «Иисус Христос — superstar»

Одесский академический театр музыкальной комедии имени Михаила Водяного представляет впервые на украинской...

Утром оккупанты нанесли удар по Одесской области баллистикой

Утром оккупанты нанесли удар по Одесской области баллистической ракетой, вероятно, «Искандер-М».Об этом сообщили силы обороны юга.Также был сбит разведывательный...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Обязательная проверка. Без каких документов мужчин теперь не выпустят за границу

Новый закон о мобилизации вступает в силу уже сегодня, 18 мая. В связи с чем для некоторых украинских мужчин...

В Одесской области 55-летний мужчина изнасиловал 12-летнюю девочку и подарил ей часы за молчание

В Одесской области в Килии полицейские задержали 55-летнего мужчину, обоснованно подозреваемого в изнасиловании...

Советуем прочитать

Зеленский рассказал, при каком условии будет возможно новое контрнаступление Украины

Президент Владимир Зеленский считает, что у Украины есть перспективы для нового...

Зранку ворог атакував Одещину балістикою

Протягом ночі сили ППО на Одещини знищили “шахед”...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас