Городская жизньРашисти знову влучили ракетою у вуличну вбиральню та зруйнували...

Рашисти знову влучили ракетою у вуличну вбиральню та зруйнували один будинок, одна людина загинула

-

- Реклама -spot_img

Рашисти знову влучили ракетою у вуличну вбиральню та зруйнували один будинок, одна людина загинула

Противник продовжує ведення бойових дій переважно у тактиці контрбатарейної боротьби та ракетних ударів по населеним пунктам в глибокому тилу сил оборони.

Про це повідомили в ОК «Південь». 

«На Миколаївщині вчора ввечері, внаслідок обстрілів села Новомиколаївка Первомайської громади одна людина загинула, чотири зазнали поранень. Зруйновано один будинок, кілька житлових будинків пошкоджено.

Вранці атаковано Миколаїв і передмістя з важкої ствольної артилерії та імовірно ракетного комплексу «Точка-У», з напрямку окупованих територій Херсонщини.

Пошкоджено територію та кілька автівок цивільного автопідприємства, намагаючись поцілити в одну з телевеж, рашисти епічно вчергове влучили у вуличну вбиральню. Зусиллями кремлівських пропагандистів телевізійне мовлення в голові окупантів тісно поєднане із змістом вбиральні.

На Херсонщині ворожі війська використовують всю наявну зброю, внаслідок чого у захоплених населених пунктах знищено сотні будинків та об’єктів інфраструктури. У деяких окупованих селах відбулася ротація вояків, тож нові «асвабадітєлі» зухвало вдираються та оселяються у будинках людей, які евакуювалися.

В багатьох окупованих громадах ситуація критична. Через бойові дії села напівпорожні, всі школи, садки, лікарні, знищені, або заміновані рашистами. Більшість підприємств та установ області захоплені, багато з них пошкоджені та знищені.

Тим не менш, наміри окупаційної влади провести 11 вересня псевдореферендум, щоб долучитися до так званого «єдиного дня голосування», коли в росії відбуватимуться вибори, знов не мають успіху й підтримки місцевого населення. Окупанти не можуть навіть сформувати адміністрації на місцях через тотальний спротив херсонців співпрацювати з ними.

В Чорному морі корабельне угруповання ворожого флоту без змін свого складу продовжує блокування судноплавства та утримання ракетної загрози на високому рівні», — йдеться в повідомленні. 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Где в Одессе находятся общественные туалеты – в мэрии сообщили адреса

В Одесской мэрии сообщили список общественных туалетов, которые открыты в парковых зонах...

На Одещині затримали військового командира за вимагання хабаря

повідомили у відомстві.За 9 тис. доларів США посадовець обіцяв через знайомих медиків оформити всі необхідні документи, щоб надалі...

В Одесі подовжили час продажу алкоголю

повідомили в Одеській міськраді.У мерії та ОВА сподіваються, що подовження часу торгівлі спиртним піде на користь місцевому бізнесу.Нагадаємо,...

Под Одессой столкнулись микроавтобусы – пассажир получил перелом черепа

Вчера на трассе Одесса-Рени произошла разрушительная авария – столкнулись грузовые микроавтобусы....
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одесской кирхе приглашают на концерт духового оркестра

Калейдоскоп весенних красок играет на солнце, как любимая игрушка с детства.. Запахи,...

В Одесі вшанували пам’ять жертв аварії на ЧАЕС

Сьогодні в Одесі, біля Пам'ятника одеситам-чорнобильцям пройшов мітинг-реквієм з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.У пам’ятному заході прийняли...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас