Читать на русском
Директорка міського Департаменту науки та освіти Олена Буйневич поділилася фірмовим рецептом приготування перцю.
Це досить екзотичний рецепт, а одесити полюбляють саме такі, тому ділимося з вами.
«Якщо у вас є мангал або доступ до мангал — не пошкодуєте, приготуйте. Цьому диву мене навчила завуч 22 школи, Лідія Іванівна. Отже, перець, осінній, смачний печем у вугіллі. Це важливо. Не повторюйте у духовці, зовсім не те. Спекли – чистимо від шкірки. Смажимо цибулю, додаємо вершки або сметану, солимо, перчимо і опускаємо туди перець. Гасимо хвилин п’ять. Всі! Печений перець заморожую чистеним і взимку в сметані він відлітає)) я додаю і печені баклажани, смак ще краще,»- написала Буйневич.
Варто додати, що під час війни працівники освіти годують українських захисників.