Городская жизньОренда житла в Одесі: чотири варіанти до 4500 гривень

Оренда житла в Одесі: чотири варіанти до 4500 гривень

-

- Реклама -spot_img

Оренда житла в Одесі: чотири варіанти до 4500 гривень

Читать на русском

Жителі та гості Одеси через Google частіше стали шукати житло в місті. У зв’язку з цим сайт 048.ua підібрав п’ять квартир, які можна зняти у Приморському та Київському районах міста.

Ми вибрали чотири варіанти, вартість проживання в яких варіюється від 1500 до 4500 гривень на місяць.

Зазначимо, що ця добірка не є рекламою або топом, а всі квартири були знайдені випадковим чином на сайті з безкоштовними оголошеннями OLX, посилання, на який пошуковик Google видає серед перших за запитом «зняти квартиру в Одесі довгостроково».

Комунальна квартира в мікрорайоні «Черьомушки»

Вартість оренди: 1500 гривень за місяць 

Квартира розташована на четвертому поверсі чотириповерхового будинку. Загальна площа 10 квадратних метрів. Площа кухні 14 кв. Одна кімната. Автор оголошення вказала, що квартира знаходиться у будинку поблизу колишнього кінотеатру «Вимпел». У цьому районі добре розвинена інфраструктура.

Комунальна квартира на Ніженській

Вартість оренди: 1900 гривень за місяць

Квартира розташована на другому поверсі триповерхового будинку. Загальна площа дорівнює 28 квадратним метрам. Одна кімната. Санвузол роздільний. Стан кімнати дуже хороший. Опалення централізоване. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Квартира знаходиться в центрі міста. У цьому районі добре розвинена інфраструктура.

Квартира на Таїрова

Вартість оренди: 4000 гривень за місяць 

Квартира розташована на чотирнадцятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку. Загальна площа 40 квадратних метрів. Кухня займає 8 кв. Дві кімнати. Є балкон. Стан хороший. Є всі необхідні меблі та побутова техніки. У цьому районі нормально розвинена інфраструктура.

«Відмінну євродвушка. Велика. Лоджія з опаленням обладнана під ще одну кімнату зі спальним місцем. Є ще одна лоджія. Два дивана і полуторне ліжко», — пише автор оголошення. 

Квартира на Люстдорфській дорозі 

Вартість оренди: 4500 гривень за місяць 

Квартира розташована на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загальна площа дорівнює 33 квадратним метрам. Кухня займає 5 кв. Одна кімната. Є балкон. Санвузол роздільний. Стан нормальний, але ремонт старий. Є необхідні меблі та побутова техніка. У цьому районі нормально розвинена інфраструктура.

«Житловий стан. Є інтернет. Поруч базар, парк, бювет, школи, сади, «Сільпо». Застава 2000 гривень. Можна на короткий термін, маленька тварина обговорюється. На 1-2 людини. Можна переселенцям», — пише авторка оголошення. 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Свежие новости

Одесситов просят помочь ботсаду, пострадавшему от ракетной атаки

Во время ракетной атаки россии по Одессе 25 марта ботаническому саду...

На Одещині комерсанти крали кошти, виділені на відновлення пошкоджених енергооб’єктів

повідомили у відомстві.Встановлено, що у лютому минулого року ПрАТ «Національна енергетична компанія „Укренерго“», для термінового відновлення електропостачання після...

В Одессе произошел пожар в многоэтажке: из горящей квартиры спасли собвчку

Сегодня днем в Службу Спасения поступило сообщение о пожаре в Приморском районе Одессы по улице Каманина.Об этом сообщили в...

Уклонисты в Одесской области в ящике для белья пытались «проскочить» в Молдову

В Одесской области задержали дальнобойщика, который фурой переправлял украинцев за границу.Об этом сообщает ГПСУ.У "клиентов" он авансом просил $100,...
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Одесі зрадник отримав 15 років позбавлення волі

повідомила пресслужба суду.Відзначимо, що обвинувачений погодився співпрацювати з розвідувальними органами рф, виконувати їх спеціальні завдання на шкоду Україні,...

В 2024 году в Одессе создадут еще 25 км велодорожек

С 2021 г. в Одессе началась эпоха развития велоинфраструктуры. По состоянию на...

Советуем прочитать

- Advertisement -spot_imgspot_img

Вам также понравитсяПОХОЖИЕ НОВОСТИ
Рекоммендации для вас